Agenda


Eerstvolgende activiteit


9 september 2018

Afscheidsviering pastoor Stan Dries

Zondag 9 september 2018 zingen we samen met het koor "Sint-Cecilia" om onze pastoor een mooi afscheid te schenken. Deze viering begint om 11:00u. Iedereen die dit samen met ons wil vieren is van harte welkom in de kerk van Essen-Centrum.
15 december 2018

Kerstfeest "De Bijster" Essen

 

Op zaterdag 15 december 2018 zingen wij naar jaarlijkse gewoonte samen met de bewoners van woonzorgcentrum De Bijster enkele kerstliederen.

Gezelligheid troef. 

Meer info volgt nog.1 december 2018

"Best of"-concert voor de Warmste Week (Music for Life)

 

Zaterdag 1 december 2018 geven wij een "Best of"-concert voor onze trouwste fans en iedereen die de actie van Music for Life een warm hart toedraagt. Verwacht u aan een mix van al onze leukste nummers van de afgelopen jaren. Waar dit gaat gebeuren is voorlopig nog een verrassing maar houdt zeker onze website in de gaten voor verdere info!27 oktober 2018

Huwelijksmis Patricia & Ruben

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 trouwt onze allerliefste alt Patricia Van Loon met Ruben. Wij hebben de eer deze huwelijksmis op te luisteren. En dat doen we dan ook met alle plezier natuurlijk!!! De mis vindt plaats in de kerk van Essen-Statie. Meer info volgt.

Het koppel heet jullie allemaal van harte welkom!21 september 2018

Kalmthout zingt

Vrijdag 21 september 2018 kan je ons terug vinden op een podium in Kalmthout. Daar gaan wij samen met de inwoners van Kalmthout en omliggende gemeentes de pannen van het dak zingen. Bereidt u voor op een heleboel herkenbare meezingers, van Marco Borsato tot AC/DC!!!

Meer info volgt nog.9 september 2018

Afscheidsviering pastoor Stan Dries

Zondag 9 september 2018 zingen we samen met het koor "Sint-Cecilia" om onze pastoor een mooi afscheid te schenken. Deze viering begint om 11:00u. Iedereen die dit samen met ons wil vieren is van harte welkom in de kerk van Essen-Centrum.24 juni 2018

Vakantieviering kerk Essen-Centrum

Zaterdag 24 juni 2018 om 11:00u zingen we het begin van de vakantie in. Alle Essense jeugdbewegingen zullen massaal aanwezig zijn! U toch ook?6 mei 2018

Viva La Musica

Harmonie de Verenigde Statievrienden, van rock over dance tot pop

Zondag 6 mei  zijn wij eveneens te gast op het concert "Viva La musica" van de Verenigde Statievrienden Essen. Dit keer wordt het een namiddag optreden. We zingen samen met Elise Tack en er staat zelfs een heuse DJ-Set op het programma. Dit alles onder begeleiding van MusicXpress, de jeugdafdeling van de harmonie. Ook deze keer zijn jullie van harte welkom in de Heuvelhal van Essen.

Meer info krijg je door op de affiche te klikken.

www.viva-la-musica.be 5 mei 2018

Viva La Musica

Harmonie de Verenigde Statievrienden, van rock over dance tot pop

Zaterdag 5 mei  zijn wij te gast op het concert van de Verenigde Statievrienden "Viva La Musica". Een spetterend concert à la "Night Of The Proms". Wij zingen daar onder begeleiding van de geweldige muzikanten van de harmonie en ook samen met Boogy Boy en Margot Roeken. Dit alles gaat door in de Heuvelhal van Essen. Iedereen op post zou ik zeggen!!!

Meer info krijg je door op de affiche te klikken.

www.viva-la-musica.be 30 maart 2018

Paaswake kerk Essen-Centrum

 Vrijdag 30 maart 2018 om 19:00u luisteren we de Paaswake op in de Kerk van Essen-Centrum.

Uiteraard welkom!!!18 maart 2018

Wereldrecordpoging "All you need is love" zingen t.v.v. WZC Hof De Beuken

Zondag 18 maart proberen we samen met minstens 1000 mensen het bekende Beatles nummer "All you need is love" te zingen en dit ten voordele van woonzorgcentrum "Hof De Beuken". Als dit lukt zou dit een wereldrecord zijn!!! Dus, heb je véél goesting en tijd die dag, aarzel niet en doe mee om samen dit record te bereiken. We zien jullie daar!!!16 & 17 februari 2018

Concert Accent 2.0 - De Tijdloze

Vrijdag 16 & zaterdag 17 februari 2018 geeft Accent weer het beste van zichzelf en dit in zaal Mimuze in Kalmthout. Radio Accent 2.0 neemt je op die avonden mee naar muziek van vroeger en nu. 

Aarzel niet en bestel spoedig je tickets bij één van de koorleden, via accent.essen@gmail.com.4 februari 2018

Lichtmis kerk Essen Centrum

Zondag 4 februari 2018 staan wij in de kerk van Essen Centrum om daar de lichtmis te zingen. Iedereen uiteraard van harte welkom!7 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie Heuvelplein Essen

Zondag 7 januari staan we naar goede traditie weer op het Heuvelplein van Essen om daar te klinken op het Nieuwe Jaar. Je kunt ons vinden in 1 van de kraampjes. Allen daarheen!