Agenda

21 september 2018

Easywood zingt

Vrijdag 21 september 2018 kan je ons terug vinden op een podium aan café "De Zoeten Inval" te Kalmthout. Daar gaan wij samen met de inwoners van Kalmthout en omliggende gemeentes de pannen van het dak zingen. Bereidt u voor op een heleboel herkenbare meezingers, van Marco Borsato tot AC/DC!!!

Uur: 20:00u - 23:00u

Meer info krijg je door op de affiche te klikken.27 oktober 2018

Huwelijksmis Patricia & Ruben

 Op zaterdag 27 oktober 2018 trouwt onze allerliefste alt Patricia Van Loon met Ruben. Wij hebben de eer deze huwelijksmis op te luisteren. En dat doen we dan ook met alle plezier natuurlijk!!! De mis vindt plaats in de kerk van Essen-Statie. Meer info volgt.

Het koppel heet jullie allemaal van harte welkom!1 december 2018

"Best of"-concert voor de Warmste Week (Music for Life)

 Zaterdag 1 december 2018 geven wij een "Best of"-concert voor onze trouwste fans en iedereen die de actie van Music for Life een warm hart toedraagt. Verwacht u aan een mix van al onze leukste nummers van de afgelopen jaren. Waar dit gaat gebeuren is voorlopig nog een verrassing maar houdt zeker onze website in de gaten voor verdere info!15 december 2018

Kerstfeest "De Bijster"

 Op zaterdag 15 december 2018 zingen wij naar jaarlijkse gewoonte samen met de bewoners van woonzorgcentrum De Bijster enkele kerstliederen.

Gezelligheid troef. 

Meer info volgt nog.