Agenda

6 mei 2018

Viva La Musica

Harmonie de Verenigde Statievrienden, van rock over dance tot pop

Zondag 6 mei  zijn wij eveneens te gast op het concert "Viva La musica" van de Verenigde Statievrienden Essen. Dit keer wordt het een namiddag optreden. We zingen samen met Elise Tack en er staat zelfs een heuse DJ-Set op het programma. Dit alles onder begeleiding van MusicXpress, de jeugdafdeling van de harmonie. Ook deze keer zijn jullie van harte welkom in de Heuvelhal van Essen.

Meer info krijg je door op de affiche te klikken.

www.viva-la-musica.be 5 mei 2018

Viva La Musica

Harmonie de Verenigde Statievrienden, van rock over dance tot pop

Zaterdag 5 mei  zijn wij te gast op het concert van de Verenigde Statievrienden "Viva La Musica". Een spetterend concert à la "Night Of The Proms". Wij zingen daar onder begeleiding van de geweldige muzikanten van de harmonie en ook samen met Boogy Boy en Margot Roeken. Dit alles gaat door in de Heuvelhal van Essen. Iedereen op post zou ik zeggen!!!

Meer info krijg je door op de affiche te klikken.

www.viva-la-musica.be 30 maart 2018

Paaswake kerk Essen-Centrum

 Vrijdag 30 maart 2018 om 19:00u luisteren we de Paaswake op in de Kerk van Essen-Centrum.

Uiteraard welkom!!!18 maart 2018

Wereldrecordpoging "All you need is love" zingen t.v.v. WZC Hof De Beuken

Zondag 18 maart proberen we samen met minstens 1000 mensen het bekende Beatles nummer "All you need is love" te zingen en dit ten voordele van woonzorgcentrum "Hof De Beuken". Als dit lukt zou dit een wereldrecord zijn!!! Dus, heb je véél goesting en tijd die dag, aarzel niet en doe mee om samen dit record te bereiken. We zien jullie daar!!!16 & 17 februari 2018

Concert Accent 2.0 - De Tijdloze

Vrijdag 16 & zaterdag 17 februari 2018 geeft Accent weer het beste van zichzelf en dit in zaal Mimuze in Kalmthout. Radio Accent 2.0 neemt je op die avonden mee naar muziek van vroeger en nu. 

Aarzel niet en bestel spoedig je tickets bij één van de koorleden, via accent.essen@gmail.com.4 februari 2018

Lichtmis kerk Essen Centrum

Zondag 4 februari 2018 staan wij in de kerk van Essen Centrum om daar de lichtmis te zingen. Iedereen uiteraard van harte welkom!7 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie Heuvelplein Essen

Zondag 7 januari staan we naar goede traditie weer op het Heuvelplein van Essen om daar te klinken op het Nieuwe Jaar. Je kunt ons vinden in 1 van de kraampjes. Allen daarheen!